Nieuws!

Open inschrijving workshops: 9 februari (VOL!) en 24 februari 2018

We krijgen regelmatig verzoeken van liefhebbers die alleen of samen een workshop willen doen bij Buon Appetito. Dat is niet altijd even makkelijk want aansluiten bij een andere groep is niet altijd mogelijk.

Vandaar dat we op veler verzoek regelmatig open inschrijving workshops organiseren waar iedereen zich bij kan aansluiten of je nu alleen bent of met een klein groepje. En wat zijn ze leuk! Voor iedereen een leuke manier om nieuwe gerechten te leren maken maar ook om nieuwe mensen te leren kennen.

Tijdens deze drie gangen workshops maken jullie een aantal antipasti, primi (zelf pasta maken) en dolci (nagerechten). Deze workshop duurt circa 3 uur inclusief het gezamenlijk eten van de gemaakte gerechten. Dat wordt smullen!

De workshop start om 18:30 en is €40 pp (inclusief welkomstdrankje, koffie, thee en de recepten). Voor inschrijven klik hier!

 

Onze eigen procucten... een leuk én heerlijk kado!

Zoals jullie wellicht weten maken we onze eigen heerlijke zoete Italiaanse specialiteiten zoals de crostata, cantuccini, ricotta taart en nog veel meer! Daarnaast ook de ondertussen beroemde en beruchte limoncello van Nonna Sara uit Napels.

We gebruiken hierbij alleen natuurlijke ingrediënten en geen enkel conserveringsmiddel, kleurstof of wat dan ook. We zouden niet eens weten waar we die moeten kopen!

Gewoon voor jezelf of anders als kado. Je kan zo je geheel eigen kado samenstellen vol met heerlijke en authentieke specialiteiten uit Italië. Sommige maken we zelf en andere importeren we rechtstreeks uit Italië.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden en prijzen.