Nieuws!

Open inschrijving drie gangen diner workshop: 14 oktober 2018

We krijgen regelmatig verzoeken van liefhebbers die alleen of samen een workshop willen doen bij Buon Appetito. Dat is niet altijd even makkelijk want aansluiten bij een andere groep is niet altijd mogelijk.

Vandaar dat we op veler verzoek regelmatig open inschrijving workshops organiseren waar iedereen zich bij kan aansluiten of je nu alleen bent of met een klein groepje. En wat zijn ze leuk! Voor iedereen een leuke manier om nieuwe gerechten te leren maken maar ook om nieuwe mensen te leren kennen.

Tijdens deze drie gangen workshops maken jullie een aantal antipasti, primi (zelf pasta maken) en dolci (nagerechten). Deze workshop duurt circa 3 uur inclusief het gezamenlijk eten van de gemaakte gerechten. Dat wordt smullen!

De workshop op 14 oktober begint om 18:00! De prijs is €40 pp (inclusief welkomstdrankje, koffie, thee en de recepten). Voor inschrijven klik hier!

 

Open inschrijving pasta sauzen workshop: 23 september 2018 

Ben je er klaar mee om telkens dezelfde pasta te serveren en wil je wat nieuwe pastagerechten leren maken?

Dan is deze workshop perfect want tijdens de workshop gaan we nu eens niet de pasta zelf maken maar juist wat er overheen moet: de saus.

Er zijn zo veel verschillende pasta's te koop maar welke gebruik je voor welk gerecht en hoe maak je daar nou makkelijk de juiste en verse saus bij?

Er staan 5 verschillende pasta gerechten op het menu waarvan jij er een tweetal maakt. Uiteraard krijg je alle 5 de recepten mee naar huis en gaan jullie na afloop uitgebreid van alle gemaakte gerechten genieten aan onze gezellige keukentafel.

Zo maken we die avond een aantal klassiekers zoals pasta all’amatriciana, alla puttanesca en al pesto maar ook een tweetal andere verrassende varianten!

De workshop start om 18:00 en is €40 pp (inclusief welkomstdrankje, koffie, thee en de recepten). Voor inschrijven klik hier!

 

Onze eigen producten... een leuk én heerlijk kado!

Zoals jullie wellicht weten maken we onze eigen heerlijke zoete Italiaanse specialiteiten zoals de crostata, cantuccini, ricotta taart en nog veel meer! Daarnaast ook de ondertussen beroemde en beruchte limoncello van Nonna Sara uit Napels.

We gebruiken hierbij alleen natuurlijke ingrediënten en geen enkel conserveringsmiddel, kleurstof of wat dan ook. We zouden niet eens weten waar we die moeten kopen!

Gewoon voor jezelf of anders als kado. Je kan zo je geheel eigen kado samenstellen vol met heerlijke en authentieke specialiteiten uit Italië. Sommige maken we zelf en andere importeren we rechtstreeks uit Italië.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden en prijzen.