Workshops

Ben je op zoek naar een leuk, leerzaam en lekker uitje met vrienden, familie en/of collega's? Dan zijn onze workshops perfect! We hebben drie soorten workshops:

Een "basic" workshop van 3 gangen. Samen met de andere deelnemers maak je een door onze kok zorgvuldig samengesteld menu klaar op basis van een drie gangendiner: soep of antipasto, primo (pasta) of secondo (vlees of vis) en dessert. Uiteraard is het ook tegelijk genieten van je eigen gerechten en van de authentieke italiaanse keuken.

Een complete workshop van 5 gangen. Tijdens deze workshop ga je samen met je groep een vijf gangen menu bereiden en koken: soep of antipasto, primo (pasta), secondo (vlees of vis), bijgerecht en dessert. Ook in dit geval wordt het menu door onze kok samengesteld. Niet alleen samen koken maar ook gezellig smullen van je eigen creaties!

Een workshop "op maat". Heb je speciale menu wensen, andere verzoeken of tijden? Dat is geen enkel probleem! We kijken graag samen met je naar de mogelijkheden en dan stellen we in gezamenlijk overleg een workshop samen helemaal afgestemd op jouw groep. Hiervoor maken we dan een aparte prijsofferte die we aan je voorleggen ter goedkeuring.

De kookworkshops kunnen in principe op elke middag of avond gehouden worden die we samen afspreken. Het minimale aantal deelnemers is zes. Ben je met minder? Neem dan contact op en dan maken we samen een workshop "op maat"!

Alle workshops beginnen we met een aperitiefje waarna we samen aan de slag gaan. Wij zorgen voor keukenschorten voor alle deelnemers. Na afloop krijgt iedereen een leuk aandenken mee samen met de recepten! Tenslotte zijn koffie, thee en water inbegrepen.

Prijzen:
€42,50 per persoon voor de "basic" workshop
€55 per persoon voor de complete workshop 
 
De prijs voor particulieren is inclusief BTW, voor bedrijven is de prijs exclusief BTW.
 
Neem gerust contact met ons op voor meer info en om alle mogelijkheden te bespreken of klik hier om aan te melden.