Verse pasta maken met de hand!

23 maart en 20 april 2018: Verse eierpasta met de hand maken workshop - Beide workshops zijn al helemaal volgeboekt. Blijf ons volgen voor een derde datum!

Afgelopen 30 juni hebben we een geweldig leuke workshop georganiseerd samen met Valeria Gonelli van Bologna Foods uit Italië: verse eierpasta maken met de hand!

Deze gaan we nu herhalen op 23 maart (VOL) en 20 april (VOL). Deze keer onder leiding van Erik Kooijmans van Bologna Foods!

In de steden en dorpen van de Italiaanse regio Emilia Romagna wordt nog altijd pasta met de hand gemaakt. Door vakkundig handmatig kneden geef je de tagliatella de juiste textuur om de Bolognese saus goed op te nemen en krijgt de tortellino precies de goede ‘bite’.

Tijdens de workshop krijgen jullie alle achtergronden, uitleg, demonstraties en ga je het uiteraard zelf uitgebreid oefenen. Na afloop gaan we natuurlijk samen aan tafel onder het genot van een goed glas wijn:)
 
Erik is een Nederlander die al decennialang in Bologna woont en helemaal is opgegaan in de cultuur van Emilia Romagna. Hij is een expert in de Italiaanse eetcultuur en weet alles over alles wat lekker is! Zo was hij laatst te zien in het programma "de aardappeleters" op NPO3 om alles over tagliatelle en de Bolognese saus te vertellen. Dus van wie kan je het beter leren?
 
Datum en tijd: 23 maart (VOL) en 20 april (VOL) vanaf 18:30
 
Prijs: € 49,90,- per persoon (inclusief aperitiefje, een glas Pignoletto frizzante tijdens het diner, koffie, thee, recepten en een klein aandenken!)
 
Voor inschrijven klik hier!
 
Hieronder enkele impressies van de workshop op 30 juni!
 
IMG 20170630 184557  IMG 20170630 211359
IMG 20170630 215245  IMG 20170630 220422
IMG 20170626 202732  IMG 20170626 220338