Verse pasta maken met de hand!

Verse eierpasta met de hand maken workshop!

Dit voorjaar hebben we twee geweldig leuke workshops georganiseerd samen met Erik Kooijmans van Bologna Foods uit Italië: verse eierpasta maken met de hand!

In de steden en dorpen van de Italiaanse regio Emilia Romagna wordt nog altijd pasta met de hand gemaakt. Door vakkundig handmatig kneden geef je de tagliatella de juiste textuur om de Bolognese saus goed op te nemen en krijgt de tortellino precies de goede ‘bite’.

Tijdens de workshop krijgen jullie alle achtergronden, uitleg, demonstraties en ga je het uiteraard zelf uitgebreid oefenen. Na afloop gaan we natuurlijk samen aan tafel onder het genot van een goed glas wijn en uiteraard uit Emilia Romagna :-)
 
Erik is een Nederlander die al decennialang in Bologna woont en helemaal is opgegaan in de cultuur van Emilia Romagna. Hij is een expert in de Italiaanse eetcultuur en weet alles over alles wat lekker is! Zo was hij laatst te zien in het programma "de aardappeleters" op NPO3 om alles over tagliatelle en de Bolognese saus te vertellen. Dus van wie kan je het beter leren?
 
Deze workshop is te boeken voor groepen vanaf 8 personen.
 
Open inschrijving workshops verse eierpasta maken: 7 oktober en 18 november
 
We houden natuurlijk ook regelmatig open inschrijving workshops waar iedereen zich bij aan kan sluiten. Dit najaar hebben we er twee in de agenda staan: 7 oktober en 18 november vanaf 17:30
 
Prijs: € 49,90,- per persoon (inclusief aperitiefje, een glas Pignoletto frizzante tijdens het diner, koffie, thee en de recepten!)
 
Voor inschrijven klik hier!
 
Hieronder enkele impressies van de workshop op 30 juni!
 
IMG 20170630 184557  IMG 20170630 211359
IMG 20170630 215245  IMG 20170630 220422
IMG 20170626 202732  IMG 20170626 220338